С подобряване на метеорологичните условия и отпадане на голяма

...
  С подобряване на метеорологичните условия и отпадане на голяма
Коментари Харесай

Ремонтират уличната мрежа в Банско и Добринище

 
С възстановяване на метеорологичните условия и отпадане на огромна част от рестриктивните мерки, наложени от изключителното състояние, Община Банско работи по осъществяване на капиталовата си стратегия. С приоритет са инфраструктурните действия по възстановяване положението на уличната мрежа. Усилията на общинската администрация са ориентирани в обезпечаване на задоволителен запас за осъществяване на оптималната част от заложеното в годишната стратегия, макар съществено намалелите доходи в общинския бюджет. Недовършените в продължение на 2-3 години централни улици на гр. Добринище към този момент се асфалтират. След довеждане докрай на ул. „ Георги Темелков ” от бензиностанцията до детската площадка, ще стартира ремонта и на още две натоварени улици – „ 1-ви Май ” и „ Яне Сандански ”. Успешно върви асфалтирането на четири улици в Банско, които от години са в трагично положение. Полага се асфалт и до броени дни ще бъдат подготвени улиците „ Мингьо Тодев ”, „ Даме Груев ”, „ Уилям Гладстоун ” и „ Ел Тепе ”. Предстои изкърпването на уличната мрежа в целия град. С добър ритъм и в периоди се работи по новата детска градина в Банско, уточняват се детайлите по довършителните работи, прецизира зам.-кметът Стойчо Баненски, който със експерти от Общината администрация инспектира всекидневно обектите. В Банско стартира също ремонтът на детските площадки и спортните уреди за публично прилагане. Поради декларирано капиталово желание на притежателя на частен парцел на ул. ”Гоце Делчев ”, детската площадка върху същия терен е демонтирана. Кметът Иван Кадев персонално следи осъществяването на графика на дейностите. С възстановяване на метеорологичните условия и отпадане на огромна част от рестриктивните мерки, наложени от изключителното състояние, Община Банско работи по осъществяване на капиталовата си стратегия. С приоритет са инфраструктурните действия по възстановяване положението на уличната мрежа.
Усилията на общинската администрация са ориентирани в обезпечаване на задоволителен запас за осъществяване на оптималната част от заложеното в годишната стратегия, макар съществено намалелите доходи в общинския бюджет.
Недовършените в продължение на 2-3 години централни улици на гр. Добринище към този момент се асфалтират. След довеждане докрай на ул. „ Георги Темелков ” от бензиностанцията до детската площадка, ще стартира ремонта и на още две натоварени улици – „ 1-ви Май ” и „ Яне Сандански ”.

Успешно върви асфалтирането на четири улици в Банско, които от години са в трагично положение. Полага се асфалт и до броени дни ще бъдат подготвени улиците „ Мингьо Тодев ”, „ Даме Груев ”, „ Уилям Гладстоун ” и „ Ел Тепе ”. Предстои изкърпването на уличната мрежа в целия град.
С добър ритъм и в периоди се работи по новата детска градина в Банско, уточняват се детайлите по довършителните работи, прецизира зам.-кметът Стойчо Баненски, който със експерти от Общината администрация инспектира всекидневно обектите.
В Банско стартира също ремонтът на детските площадки и спортните уреди за публично прилагане. Поради декларирано капиталово желание на притежателя на частен парцел на ул. ”Гоце Делчев ”, детската площадка върху същия терен е демонтирана.
Кметът Иван Кадев персонално следи осъществяването на графика на дейностите.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР